HÍRESSÉGEK, AKIK KARRIERJÉT KERESZTBE TÖRTE AZ ALKOHOL ÉS A DROG

Sok híresség felvállalta már, hogy életes során kábítószer és alkohol problémái voltak. 

A függőségük felvállalása és a történetük elmesélése, hogy hogyan küzdötték le a kábítószer vagy alkohol problémáikat, hasznos lehet a hétköznapi emberek számára is. Azok számára, akik hasonló függőségekkel küzdenek, hiszen megmutatják, hogy van kiút és a drog, vagy alkoholmentes élet egyáltalán nem elérhetetlen, van kiút a negatív spirálból. Áldozatokkal jár és lehet, hogy a kezdeti időszakban pokoli nehéz, de kitartással megvalósítható. 

Fontos, hogy ha meghoztuk a döntést, miszerint változtatni szeretnénk romboló szokásainkon, ne féljünk szakértői támogatást kérni hozzá! A sztárok, bár nem orvosok és szakképzett terapeuták, de néha megfontolandó tanácsokat is adhatnak, amit érdemes meghallani. Viszont nem csak a függők számára, a leginkább veszélyeztetett és befolyásolható korosztály, a tinédzserek számára pedig egy-egy ilyen történet intő jel lehet, hogy tartsák magukat távol ettől a sötét és ártó világtól. 

Elkezdeni könnyű, rászokni még könnyebb, leszokni viszont egyáltalán nem egyszerű. Hogy csak egy példát említsünk: Robert Downey jr. színész elmondása szerint már tinédzser korában használt drogokat, megjárta a börtönt és rehabilitációs intézményben is volt. A kétezres évek elején jelentette be, hogy sikerült legyőznie a függőségeit, ami után elakadt karrierje is újra szárnyalni kezdett.

Ha tetszett az írásom vagy fontosnak érzed, hogy másokhoz is eljusson, oszd meg bátran, vagy szólj hozzá, kérdezz!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn